katharismos1

Εξαερισμός και καθαρισμός αέρα Daikin

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας είναι ζωτικός για την ποιότητα ζωής και την ευεξία μας, ειδικά στα σύγχρονα σπίτια που έχουν πολύ καλύτερη μόνωση από τα παλαιότερα. Η Daikin παρέχει μια σειρά συστημάτων καθαρισμού αέρα και εξαερισμού για κατοικίες, ώστε να έχετε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας.

 

Γιατί χρειαζόμαστε καθαρό αέρα στα κτίρια

Οι σημερινοί οικοδομικοί κανονισμοί είναι πολύ αυστηρότεροι και προβλέπουν υψηλότερα επίπεδα μόνωσης από ποτέ. Διπλά τζάμια, πετάσματα αποτροπής ρευμάτων και μονώσεις οροφής μεγάλου πάχους, όλα αυτά αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων μας. Ταυτόχρονα, όμως, δεν εισέρχεται φρέσκος αέρας στο κτίριο. Η έλλειψη καθαρού αέρα μπορεί να προκαλέσει:

 

  • Αυξημένο κίνδυνο αλλεργιών
  • Παραμονή δυσάρεστων οσμών για μεγαλύτερο διάστημα
  • Μεγαλύτερη υγρασία και σχηματισμό μούχλας

 

Τα οφέλη του καθαρισμού του αέρα

Τα οικιακά συστήματα καθαρισμού αέρα της Daikin εκτελούν μια σειρά λειτουργίες φιλτραρίσματος, καθαρισμού και εφύγρανσης, που μπορούν να απομακρύνουν τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα, όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς και ρύπους, διευκολύνοντας την αναπνοή.

 

Τα οφέλη του εξαερισμού

Οι λύσεις εξαερισμού της Daikin βοηθούν να διατηρήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας, παρέχοντας καθαρό εξωτερικό αέρα στη θερμοκρασία που θέλετε και εξισορροπώντας την υγρασία, ενώ παράλληλα απομακρύνουν τον ακάθαρτο αέρα.oik.klim-2

Καθαρισμός αέρα

Οι καθαριστές αέρα της Daikin χρησιμοποιούν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να απομακρύνουν δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα. Βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους και δημιουργούν ένα πιο υγιεινό περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας, σχεδόν απολύτως αθόρυβα.

Ο καθαρισμός του αέρα προφυλάσσει την υγεία

Οι καθαριστές αέρα της Daikin απομακρύνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά ρύπους, αλλεργιογόνα, βακτήρια και ιούς από τον αέρα και σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα υγιεινό περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας, που προφυλάσσει την υγεία και την ευεξία της οικογένειά σας, αλλά και διευκολύνει την αναπνοή όσων πάσχουν από άσθμα και αλλεργίεςPHOTO3

Ururu Sarara – Λύση απόλυτης άνεσης

Το νέο σύστημα Ururu Sararaτης Daikin, που συνδυάζει μοναδικά ύγρανση, αφύγρανση, εξαερισμό και καθαρισμό εξασφαλίζει ακριβώς τις συνθήκες που θέλετε στον εσωτερικό χώρο, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, προσφέροντας θαλπωρή το χειμώνα και ευχάριστη δροσιά το καλοκαίρι.

lowest environmental impact_tcm580-305180

Μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος

Με τιμές SEER & SCOP της τάξης του A+++ σε όλη τη σειρά και χρησιμοποιώντας ψυκτικό με χαμηλό «δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη» (GWP), το R32 GWP είναι περίπου το ένα τρίτο του R-410A GWP, το Ururu Sarara της Daikin έχει μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον.

filter

Χαρακτηριστικά

εξοικονόμησης ενέργειας

 

Αυτόματος καθαρισμός φίλτρου

  • Μια βούρτσα απομακρύνει τη σκόνη από το φίλτρο αέρα
  • Η σκόνη συλλέγεται σε ένα κουτί που προορίζεται για το σκοπό αυτο

 

Έξυπνο «μάτι» 2 χώρων

Εάν δεν ανιχνευθεί κίνηση, μετά από 20 λεπτά η μονάδα αλλάζει την επιθυμητή θερμοκρασία για εξοικονόμηση ενέργειας και τελικά απενεργοποιείται. Ξεχάστε τα κρύα ρεύματα αέρα. Εάν το έξυπνο «μάτι» 2 χώρων ανιχνεύσει άτομα στο χώρο, η παροχή αέρα δεν κατευθύνεται πάνω σε αυτά αλλά προς μια ζώνη που δεν υπάρχει κανείς.

online_controller

Μοναδική άνεση
Online control

 

 

Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο

Δεν χρειάζεται να καθαρίζετε τα φίλτρα με το χέρι.

Βελτιωμένος τρόπος παροχής αέρα

Ο νέος τρόπος παροχής αέρα, χρησιμοποιώντας το «φαινόμενο Coanda», εξασφαλίζει παροχή αέρα σε μεγαλύτερη απόσταση, προσφέροντας τέλεια άνεση σε κάθε γωνία του χώρου.

Τηλεχειριστήριο φιλικό προς το χρήστη

Online ελεγκτής

Μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημα από οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα, μέσω κάποιας app ή από το internet

 

reddot design_tcm580-304907Βραβευμένος σχεδιασμός

Από το 1955, το διεθνώς αναγνωρισμένο «RedDot Design Award» που απονέμεται από το Design Zentrum στο Έσεν της Γερμανίας, βραβεύει προϊόντα κορυφαίου σχεδιασμού και το Ururu Sarara ήταν ο νικητής για το 2013!

Daikin Streamer

Ο καθαριστής αέρα τεχνολογίας streamer της Daikin καθαρίζει
και παρέχει ένα καθαρότερο και πιό υγιές περιβάλλον

Αποτελεσματική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Streamer
Απομακρύνει επιβλαβή σωματίδια, σκόνη οσμές, βακτηρίδια και αλλεργιογόνα
Μεγάλη παροχή αέρα 420m3/h1 στη λειτουργία turbo
Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου: 16dB(A) στην αθόρυβη λειτουργία
Πιστοποιημένο από το British Allergy Foundation για την υγιεινή του αέρα εσωτερικών χώρων
Ελαφρύ και μικρό
Φορητό με εύκολα καθαριζόμενη επίπεδη μάσκα

tab1

Daikin Ururu Sarara

Καθαρισμός και εφύγρανση αέρα “όλα σε ένα”

Εφύγρανση ακόμη και κατά την θέρμανση
Αφύγρανση χωρίς απώλειες θερμότητας
Εξαερισμός ακόμη και με κλειστά παράθυρα
Αέρας διαρκώς καθαριζόμενος και χωρίς αλλεργιογόνα
με την τεχνολογία flash streamer της Daikin
Λύση απόλυτης άνεσης για ψύξη και για θέρμανση

tab2