Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της Daikin δημιουργούν ένα απόλυτα άνετο περιβάλλον όλο το χρόνο, χρησιμοποιώντας την ανανεώσιμη ενέργεια του αέρα για βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα και, κατά συνέπεια, λιγότερες δαπάνες καυσίμου και εκπομπές CO 2.

COM-AIRC-1

Ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της Daikin δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και κέντρα άθλησης και αναψυχής. Όση ζέστη ή κρύο κι αν κάνει έξω, η Daikin παρέχει συστήματα που ελέγχονται με inverter, ώστε να μην υπάρχουν διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Αυτό βοηθά να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας έως και 30% (σε σύγκριση με συστήματα χωρίς inverter). Ακόμα και στη σειρά εποχιακής αποδοτικότητας, παρέχουμε προϊόντα βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης που ήδη πληρούν τα πρότυπα του 2014 . Τα συστήματα κλιματισμού της Daikin εξασφαλίζουν ευχάριστη εσωτερική ατμόσφαιρα για κάθε είδους επαγγελματικές εγκαταστάσεις, μεγάλες ή μικρές. Ανακαλύψτε την εποχιακή αποδοτικότητα.

COM-AIRC-2

Απόλυτος πολυζωνικός έλεγχος

Η Daikin παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης του κλιματισμού, που επιτρέπουν στους διαχειριστές των κτιρίων να ελέγχουν απόλυτα το περιβάλλον στους επιμέρους εσωτερικούς χώρους, με φιλικά προς το χρήστη συστήματα ελέγχου για κάθε επιμέρους ζώνη και εργαλεία συνολικής ενεργειακής διαχείρισης και παρακολούθησης για περισσότερα κτίρια.

 

Η σειρά επαγγελματικού κλιματισμού της Daikin μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού, αεροκουρτίνες, μονάδες ψύξης και παροχές ζεστού νερού, δημιουργώντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση με βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

 

Έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας

Τα επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού της Daikin μπορούν να ενσωματωθούν σε μία ενιαία λύση, που θα ελέγχει έως και το 50% της ενεργειακής κατανάλωσης του κτιρίου, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.

 

Τεχνολογία αντικατάστασης

Οι λύσεις αντικατάστασης της Daikin παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ταχεία απόσβεση της επένδυσης και οικονομική σταδιακή αναβάθμιση, ώστε ο χρόνος εκτός λειτουργίας να είναι ελάχιστος.

Άνεση και αποδοτικότητα

Ο κλιματισμός έχει μεγάλη σημασία για την άνεση, αλλά πρέπει να είναι και αποδοτικός. Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα ξαναχρησιμοποιεί την απαγόμενη θερμότητα για σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

 

COM-HEAT-4Η σειρά Sky Air της Daikin είναι η κορυφαία ελαφριά επαγγελματική σειρά στην κατηγορία της και έχει επανασχεδιαστεί ώστε να προηγείται της πλέον πρόσφατης νομοθεσίας για βέλτιστη εποχιακή απόδοση. Η σειρά Daikin Sky Air αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε μικρό επαγγελματικό χώρο. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας επιτρέπει να ελέγχετε απόλυτα τις λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης, εξαερισμού και τις αεροκουρτίνες που υπάρχουν στο χώρο σας.

 

COM-HEAT-5Επανασχεδιασμένα για βέλτιστη εποχιακή απόδοση

Πάντα πρωτοπόρος στην αγορά, η Daikin είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που επανασχεδίασε ολόκληρη τη σειρά Daikin Sky Air για βέλτιστη εποχιακή απόδοση. Η σειρά είναι πλέον συμβατή με τα τελευταία πρότυπα οικολογικού σχεδιασμού που θα ισχύσουν το 2013 και ήδη καλύπτει τα πρότυπα που έχουν περιγραφεί για το 2015. Το αποτέλεσμα είναι ότι η νέα εποχιακή σειρά Sky Air είναι έως 40% πιο αποδοτική από τα προηγούμενα μοντέλα.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_column_text]

COM-HEAT-6Καλαίσθητες εσωτερικές μονάδες

Οι καλαίσθητες και αθόρυβες μονάδες μας είναι ιδανικές για κάθε εσωτερική διακόσμηση, σε νέα ή ανακαινισμένα κτίρια. Είναι σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν σε δωμάτια κάθε σχήματος, ακόμα και μακρόστενα ή ακανόνιστα, και μπορούν να είναι χωνευτές ή επίτοιχες, επιδαπέδιες ή αναρτώμενες από την οροφή.

COM-HEAT-icon1

Αποδοτικές αντλίες θερμότητας

Οι λύσεις Daikin Sky Air παρέχουν απόλυτη άνεση όλο το χρόνο:

 

 • Όλα τα συστήματα είναι πλέον βελτιστοποιημένα για εποχιακή ενεργειακή απόδοση
 • Διαιρούμενο σύστημα αντλίας θερμότητας με εξωτερική μονάδα που τροφοδοτεί περισσότερες εσωτερικές μονάδες
 • Μεγάλη γκάμα εσωτερικών μονάδων: οροφής, επίτοιχες και επιδαπέδιες ή χωνευτές
 • Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, χωρίς ρεύματα αέρα
 • Ιδανικά για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις

COM-HEAT-icon2

Χειριστηρια φιλικά προς τον χρήστη

Ο απόλυτος έλεγχος του συστήματος Daikin Sky Air εγγυάται μέγιστη αποδοτικότητα:

 

 • Ακριβής έλεγχος του συστήματος – από αυτόνομο έλεγχο μέχρι κεντρική διαχείριση μικρών κτιρίων
 • Επιλογές οθόνη αφής και χειριστήρια με κωδικό
 • Τηλεχειρισμός με εντολές κειμένου και παρακολούθηση ολόκληρου του κτιρίου μέσω Internet

COM-HEAT-icon3

Εξαερισμός

Η προαιρετική ενσωμάτωση λειτουργίας εξαερισμού Daikin παρέχει καθαρό αέρα ώστε να δημιουργηθεί ένα καθαρό και ποιοτικό εσωτερικό περιβάλλον:

 

 • Ανάκτηση θερμότητας μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού αέρα
 • Δυνατότητα δωρεάν ψύξης για υψηλότερη ενεργειακή απόδοση
 • Βέλτιστος έλεγχος της υγρασίας

COM-HEAT-icon4

Αεροκουρτίνες για εισόδους

Το Daikin Sky Air μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με αεροκουρτίνες για την παροχή θέρμανσης στην είσοδο του κτιρίου:

 

 • Εξαιρετικά αποδοτική λύση για τον κλιματιστικό διαχωρισμό σε εισόδους κτιρίων
 • Ιδανική για κτίρια με πόρτες που παραμένουν ανοικτές, π.χ. καταστήματα
 • Κλιματιστικός έλεγχος και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον όλο το χρόνο, ακόμα και τις πιο απαιτητικές ημέρες

COM-HEAT-7

Μια ολοκληρωμένη λύση

Τα συστήματα VRV της Daikin είναι μια καινοτόμος λύση διαχείρισης κλιματισμού που παρέχει βέλτιστη άνεση και έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον και παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Daikin προσφέρει ένα μοναδικό σημείο επαφής για το σχεδιασμό και τη συντήρηση του ολοκληρωμένου συστήματος κλιματισμού του κτιρίου σας. Χάρη στον σπονδυλωτό σχεδιασμό του VRV και το προηγμένο λογισμικό επιλογής, μπορείτε να επιλέξετε τον καταλληλότερο συνδυασμό μονάδων και προαιρετικών στοιχείων για τις ανάγκες της εγκατάστασής σας.

Βασικές προκλήσεις για τον κλιματισμό εσωτερικών χώρων

 • Πώς μπορεί η ενσωμάτωση ανάκτησης θερμότητας να μειώσει το λειτουργικό σας κόστος και τις εκπομπές CO2;

 

 • Πώς μπορείτε να επιτύχετε μέγιστη άνεση, χωρίς σπατάλη ενέργειας;

 

 • Πώς μπορεί ένα σύστημα κλιματισμού να προσαρμοστεί απόλυτα στις κτιριακές σας ανάγκες;

 

COM-HEAT-8Μια λύση για ολόκληρο το κτίριο

Χάρη στην άκρως αποδοτική τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας, το VRV αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό και την παροχή ζεστού νερού σε μεσαία έως και μεγάλα κτίρια. Συγκεκριμένα, η θερμότητα που αποβάλλεται από τις εσωτερικές μονάδες σε λειτουργία ψύξης μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για να παραχθεί ζεστό νερό ή για να θερμανθούν άλλα δωμάτια, αυξάνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση του συστήματος και περιορίζοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

 

COM-HEAT-9Απόλυτος έλεγχος για μέγιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση

Το VRV προσφέρει απόλυτο έλεγχο ώστε να μπορείτε να επιτύχετε την ιδανική ισορροπία θερμοκρασίας, κυκλοφορίας καθαρού αέρα και υγρασίας. Η δυνατότητα ελέγχου ανά επιμέρους ζώνες σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τον κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και να διαχειρίζεστε έξυπνα την κατανάλωση ενέργειας, ελέγχοντας πού θα υπάρχει θέρμανση και πού ψύξη. Το VRV προσφέρει επιλογές ελέγχου φιλικές για το χρήστη, οι οποίες παρέχουν μέγιστη αποδοτικότητα και ευελιξία, ή μπορεί να ενσωματωθεί ως σύστημα κλιματισμού σε υπάρχον σύστημα συνολικής διαχείρισης κτιρίου.

 

COM-HEAT-10Ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης, ζεστού νερού και κλιματισμού ψύξης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές

Το Daikin Altherma Flex παρέχει θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας μια πολύ αποδοτική αντλία θερμότητας αέρα-νερού. Το πολυβραβευμένο αυτό σύστημα ενσωματώνει την καταξιωμένη τεχνολογία VRV της Daikin στη σειρά Altherma και παρέχει μια αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών, κατάλληλη για πολυάριθμες νεόδμητες ή ανακαινισμένες εγκαταστάσεις: από διαμερίσματα και συγκροτήματα κατοικιών μέχρι επαγγελματικά κτίρια, όπως spa, γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία και δημόσια κτίρια. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που μειώνει κατακόρυφα το κόστος λειτουργίας και περιορίζει τις επιπτώσεις που έχει η θέρμανση των χώρων διαβίωσης και εργασίας στο περιβάλλον.

 

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας

Το Daikin Altherma Flex παράγει τα 2/3 της παρεχόμενης θερμότητας από τον αέρα, δηλ. από μία αδιαμφισβήτητα ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Για το λόγο αυτό έχει τρεις φορές υψηλότερη ενεργειακή απόδοση από ένα λέβητα ενεργειακής κλάσης A σε εύκρατα κλίματα της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης. Σε σύγκριση με έναν λέβητα πετρελαίου, προσφέρει:

 

 • Έως 36% χαμηλότερο κόστος λειτουργίας
 • Έως 71% λιγότερεςεκπομπές
 • Έως 35% μικρότερη κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας

 

Ένα ευέλικτο σύστημα 3 σε 1

Το Daikin Altherma Flex θερμαίνει, δροσίζει και παρέχει ζεστό νερό χρήσης, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης σε όλο το κτίριο, όλο το χρόνο. Χάρη στη λειτουργία ανάκτησης θερμότητας, το σύστημα μπορεί να θερμάνει τη δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης μέχρι τους 60 °C, χρησιμοποιώντας τη θερμότητα που αποβάλλεται κατά τη λειτουργία ψύξης.

 

Ευέλικτη διαμόρφωση

Μία εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδυαστεί με έως και 10 εσωτερικές μονάδες (ανάλογα με τη συνολική συνδυασμένη απόδοση), με κεντρική ή αποκεντρωμένη διάταξη ανάλογα με τις απαιτήσεις του κτιρίου. Το Daikin Altherma Flex είναι ένα ευέλικτο, σπονδυλωτό σύστημα, που σημαίνει ότι κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τύπους θερμοπομπών, όπως μονάδες fan coil, θερμαντικά σώματα αντλίας θερμότητας Daikin, ενδοδαπέδια θέρμανση και καλοριφέρ χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών, ανάλογα με το κτίριο.

 

COM-HEAT-11Ιδανικό για διαμερίσματα και συγκροτήματα κατοικιών

Οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να τοποθετηθούν σε επιμέρους διαμερίσματα πολυκατοικίας ή συγκροτήματος κατοικιών, ώστε να δημιουργηθεί ένα αποκεντρωμένο σύστημα για τη θέρμανση των διαμερισμάτων. Κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να ελέγχεται ανεξάρτητα, οπότε κάθε κατοικία έχει αυτόνομο έλεγχο της θέρμανσης, του ζεστού νερού και του κλιματισμού ψύξης, καθώς και των θερμαντικών σωμάτων που απαιτούνται για κάθε διαμέρισμα.

 

COM-HEAT-12Σπονδυλωτός σχεδιασμός για επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Εναλλακτικά, οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα κεντρικό μηχανοστάσιο κλιματισμού, ώστε να δημιουργηθεί ένα κεντρικό σύστημα κατάλληλο για μεγάλο εύρος εφαρμογών, σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται μεγάλη ποσότητα ζεστού νερού, όπως spa, γυμναστήρια, εστιατόρια και σχολεία. Ο σπονδυλωτός σχεδιασμός του συστήματος εξασφαλίζει την επεκτασιμότητα των κεντρικά εγκατεστημένων εσωτερικών μονάδων. Έτσι, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλου του κτιρίου σε θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό και να συνδυαστούν με διάφορους τύπους θερμοπομπών, όπως μονάδες fan coil, θερμαντικά σώματα αντλίας θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση και καλοριφέρ.

 

Ανάκτηση θερμότητας για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος

Για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, η θερμότητα που απορροφάται κατά την ψύξη ενός διαμερίσματος ή μιας περιοχής του κτιρίου, μπορεί να ανακτηθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αντί να χάνεται στο περιβάλλον, ο ανακτώμενος αέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ζεστού νερού ή για τη θέρμανση των διαμερισμάτων – είτε στον ίδιο χώρο είτε αλλού – μειώνοντας έτσι τις δαπάνες ρεύματος για όλο το κτίριο.

 

Βραβευμένη λύση

Το Daikin Altherma Flex έχει λάβει τις παρακάτω διακρίσεις:

 • Βραβείο Ground and Air Source Power στα Rushlight Awards 2011
 • Βραβείο καινοτομίας για την τεχνολογία περιβάλλοντος στα Environmental and Energy Awards 2011
 • Καινοτόμο προϊόν της χρονιάς στα National Heat Pump Awards 2011

 

COM-HEAT-13Μονάδες τύπου Rooftop

Οι κλιματιστικές μονάδες τύπου Rooftop είναι μια αυτονόητη λύση «άμεσης εγκατάστασης και χρήσης», ιδανική για χώρους μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους όπου απαιτείται ένα οικονομικό αλλά και αποδοτικό σύστημα. Εκτός από την παροχή θέρμανσης και ψύξης, τα κλιματιστικά τύπου Rooftop παρέχουν την επιλογή “δωρεάν ψύξης” για εξοικονόμηση ενέργειας στις ενδιάμεσες εποχές.

 

Επιλογή εξοικονόμησης ενέργεια με δωρεάν ψύξη

Οι κλιματιστικές μονάδες τύπου Rooftop μπορούν να εφοδιαστούν με προαιρετική διάταξη εξοικονόμησης ενέργειας, που επιτρέπει τη “δωρεάν ψύξη” όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από την εσωτερική. Αυτό σημαίνει ότι ο εξωτερικός αέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή δωρεάν ψύξης.

 

Εξαερισμός με καθαρό αέρα

Υπάρχει επίσης η επιλογή εξαερισμού με εισαγωγή καθαρού αέρα, ώστε η ποιότητα του αέρα που κυκλοφορεί μέσα στο χώρο να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται αισθητήρες CO2 που παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα μέσα στο χώρο και ρυθμίζουν την ποσότητα του εισερχόμενου καθαρού αέρα.

 

Άμεση εγκατάσταση και χρήση

Η εγκατάσταση είναι πραγματικά εύκολη και η μονάδα μπορεί να τεθεί άμεσα σε λειτουργία. Η μία και μόνο αυτόνομη μονάδα τοποθετείται είτε στην ταράτσα – εξ ου και η ονομασία της – είτε στο έδαφος δίπλα στο κτίριο. Δεν απαιτεί πρόσθετες σωληνώσεις επειδή τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική πλευρά είναι προσυνδεδεμένες. Η μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορα μήκη αγωγών και – μόλις εγκατασταθούν οι αγωγοί – η μονάδα απλώς συνδέεται στην παροχή ρεύματος και είναι έτοιμη για λειτουργία.

 

Κατάλληλες για μεγάλο εύρος παροχής αέρα

Η παροχή αέρα της μονάδας κλιματισμού τύπου Rooftop μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος του κτιρίου, ώστε να καλύπτει επακριβώς τις απαιτήσεις κτιρίων μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους. Οι μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν κοντά στον προς κλιματισμό χώρο, ή μακριά από αυτόν, και μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις παροχής αέρα και εξοικονόμησης ενέργειας του κτιρίου.

 

COM-HEAT-14Τα εφαρμοσμένα συστήματα της Daikin παρέχουν μια απόλυτα εξατομικευμένη απάντηση για τις κτιριακές σας ανάγκες. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες κλιματισμού ή άνεσης, η Daikin έχει αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν να διαμορφωθεί μια καινοτόμος, ενεργειακά αποδοτική λύση στα μέτρα σας.

 

Εξατομικευμένη διαμόρφωση

Τα εφαρμοσμένα συστήματα επιτρέπουν εξατομικευμένη διαμόρφωση η οποία μπορεί να περιλαμβάνει:

 

 • Εξωτερική ή εσωτερική μονάδα ψύκτη για την τροφοδοσία του εφαρμοσμένου συστήματος
 • Μονάδα διαχείρισης αέρα, για βέλτιστο κλιματισμό σε πολλαπλές ζώνες
 • Μονάδες fan coil, οι οποίες εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα για θέρμανση ή ψύξη εσωτερικών χώρων
 • Συστήματα ελέγχου κατάλληλα για ποικίλους συνδυασμούς μονάδων

Αυτά τα στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με απεριόριστους τρόπους, ώστε να εξασφαλιστεί η ιδανική λύση για τις κτιριακές σας ανάγκες.

Η μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά

Τα εφαρμοσμένα συστήματα της Daikin πραγματικά προσφέρουν τη μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα επιλογών από οποιονδήποτε άλλο μεμονωμένο κατασκευαστή:

 

 • Κορυφαίο για την κατηγορία τους ευρωπαϊκό βαθμό εποχιακής ενεργειακής απόδοσης (ESEER)
 • Συστήματα μόνο ψύξης, αντλίας θερμότητας, δωρεάν ψύξης και ανάκτησης θερμότητας
 • Τεράστια γκάμα αποδόσεων έως και 9.000 kW
 • Δυνατότητα λειτουργίας με διάφορα ψυκτικά: R-134a, R-407C, R-410A
 • Κατάλληλα για μεγάλο εύρος συνθηκών λειτουργίας
 • Χαμηλή στάθμη θορύβου ώστε να πληρούν τις ακουστικές απαιτήσεις
 • Πιστοποίηση Eurovent

 

Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από τη Daikin

Επειδή όλα τα εξαρτήματα του συστήματος κατασκευάζονται από την Daikin, συνεργάζονται άψογα εξασφαλίζοντας απόλυτη αξιοπιστία και βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.

 

Εφαρμοσμένα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας

Η Daikin είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη καινοτόμων συμπιεστών και τεχνολογίας inverter για μέγιστη απόδοση και επιδόσεις. Τα εφαρμοσμένα συστήματα της Daikin παρέχουν μια κορυφαία λύση για κάθε απαίτηση, ενώ παράλληλα είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον.

 

Ευελιξία με μονάδες Fan Coil

Η Daikin παρέχει μια μεγάλη γκάμα μονάδων Fan Coil, οι οποίες μπορούν να είναι κρυφές ή εμφανείς ώστε να ταιριάζουν στο κτίριο. Είναι αθόρυβες και αποδοτικές, γι’ αυτό και είναι ιδανικές για πολλούς επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας μια ευέλικτη λύση τόσο από τεχνικής όσο και από αισθητικής πλευράς.

 

Daikin Sky Air

Καλαίσθητα προϊόντα, επανασχεδιασμένα για βέλτιστη εποχιακή απόδοση,
ιδανικά για μικρά γραφεία, καταστήματα και εστιατόρια.

Κατάλληλα για κάθε εσωτερικό χώρο-νεόδμητο ή ανακαινισμένο, μοντέρνο ή κλασικό
Καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα που προηγούνται της νομοθεσίας
Εξοικονόμηση ενέργειας για μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος
Απόλυτος έλεγχος των ρυθμίσεων για ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον

skyair

[su_button url=”https://www.dewpoint.gr/product-category/airconditioning/semi_central_airconditioning_systems/” style=”flat” background=”#1d9de2″]Περισσότερα[/su_button][/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Daikin VRV” tab_id=”1416301875-1-47″][vc_column_text css=”.vc_custom_1416844104367{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Daikin VRV

Πλήρως ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις για επαγγελματικούς χώρους
όπως ξενοδοχεία, γραφεία και καταστήματα.

Χάρη στην άκρως αποδοτική τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας, το VRV αποτελεί μια
ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό και την παροχή
ζεστού νερού σε μεσαία έως και μεγάλα κτίρια.

vrv

 

 

Η βέλτιστη λύση για θέρμανση και ζεστό νερό, με προαιρετικό κλιματισμό ψύξης
για επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών.

Μεγάλη θερμαντική απόδοση και αποδοτικότητα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος
Παροχή θερμού νερού με θερμοκρασία έως και 75οC χωρίς θερμοσίφωνες
Μικρότερο κόστος λειτουργίας
Ευέλικτη εγκατάσταση

flex.pnh

 

Μονάδες τύπου Rooftops

Η οικονομική λύση για χώρους μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους,
όπως εμπορικά καταστήματα και πολυκαταστήματα

Εξοικονόμηση ενέργειας τις ενδιάμεσες εποχές, με επιλογή δωρεάν ψύξης
Αυτόματη ρύθμιση της κατάλληλης ποσότητας καθαρού αέρα

rooftops

 

Εφαρμοσμένα συστήματα Daikin

Η καινοτόμος, ενεργειακά αποδοτική λύση στα μέτρα σας

Απόδοση, αποδοτικότητα και στάθμη θορύβου προσαρμοσμένα με ακρίβεια στις απαιτήσεις σας
Μεγάλη γκάμα επιλογών και παρελκόμενων
Καινοτόμες λύσεις ενεργειακής απόδοσης (τεχνολογία inverter, ανάκτηση θερμότητας, δωρεάν ψύξη)
Συμβατά με τις καλαίσθητες μονάδες fancoil

applied