Η Dewpoint AE, ξεκίνησε την δραστηριότητά της σαν ΔιανομέαςMaster Dealer της Daikin, δραστηριότητα που συνεχίζει να αναπτύσσει και να υποστηρίζει με επιτυχία συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Οι ιδρυτές της, με την πολύχρονη, υπερ-εικοσιπενταετή εμπειρία τους σε ενεργειακές εφαρμογές, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσφέρονται στην αγορά προϊόντα με ποιότητα και αξιοπιστία και αξιοποιώντας την βαθιά γνώση των τεχνολογιών της Daikin, υποστηρίζουν τους πελάτες και συνεργάτες μέσω της Dewpoint και του κατάλληλα καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Dewpoint προωθεί και υποστηρίζει ολόκληρη την γκάμα των τεχνολογιών που προσφέρονται από την Daikin, παρέχοντας λύσεις σ’ όλες τις εφαρμογές Κλιματισμού, Επαγγελματικής Ψύξης και Θέρμανσης με αντλίες θερμότητας και λέβητες αερίου.

Η συνεργασία με την UPONOR, συμπληρώνει τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού που διαθέτει η Dewpoint στην Ελληνική Αγορά, περιλαμβάνοντας ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης – δροσισμού.


Στην Dewpoint, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε διατηρώντας πάντα σταθερές 2 βασικές αξίες :

  • Ικανοποίηση και σεβασμός των πελατών μας

    Παραδίδοντας πάντα αυτό που υπσχόμαστε έχοντας πάντα ικανοποιημένους τους πελάτες και συνεργάτες μας.

  • Ανάπτυξη νέων προσφερόμενων λύσεων στην αγορά με κοινό χαρακτηριστικό την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή ενεργειακή απόδοση

    Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και προσαρμοζόμενοι πάντα στις ανάγκες των πελατών μας και της εποχής μας

Στην Dewpoint η γκάμα των προϊόντων Daikin που διαθέτουμε θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας