Η Dewpoint προωθεί και υποστηρίζει ολόκληρη την γκάμα των τεχνολογιών που προσφέρονται από την Daikin, παρέχοντας λύσεις σ’ όλες τις εφαρμογές Κλιματισμού, οικιακές-εμπορικές-επαγγελματικές-βιομηχανικές, με συστήματα splits, multi-splits, packaged, VRV, chillers, fan coils ή συνδυασμό αυτών.

Στην Επαγγελματική Ψύξη, τα συστήματα που προτείνονται περιλαμβάνουν νέες, επαναστατικές τεχνολογίες από την Daikin, όπως το Zeas και το Conveni-pack.

Στη Θέρμανση, η Dewpoint προωθεί και υποστηρίζει την αντλία θερμότητας (σύστημα Daikin-Altherma), πιστεύοντας στην τεχνολογία της αντλίας θερμότητας σαν εναλλακτική, ενεργειακά αποδοτική λύση στην θέρμανση. Σημειώνουμε ότι η “αεροθερμία” συμπεριελήφθη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τον Δεκ.2008, όπως και η “γεωθερμία”.

Στις εφαρμογές με Φυσικό Αέριο, η Dewpoint έχει ξεκινήσει την προώθηση των νέων προϊόντων της Daikin, προσφέροντας στους συνεργάτες της μια επώνυμη, ποιοτική και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων θέρμανσης με Φυσικό Αέριο.

Η συνεργασία με την UPONOR, συμπληρώνει τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού που διαθέτει η Dewpoint στην Ελληνική αγορά προσφέροντας πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της. Η γκάμα υλικών UPONOR περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης – δροσισμού και συστήματα σωληνώσεων για ύδρευση και καλοριφέρ.

Η επιλογή των συνεργασιών της Dewpoint στον τομέα αυτό, έχει τα ίδια κριτήρια με τις υπάρχουσες προαναφερθείσες συνεργασίες της:

Προϊόντα ανώτερης ενεργειακής κλάσης ή απόδοσης, ανώτερης ποιότητας, επώνυμα και παράλληλα με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Τελευταία νέα και προσφορές